WorkAboutJobsContactSubscribe

Marketing & Sales Executive

Functieomschrijving & werkzaamheden.

De functie van Marketing & Sales Executive is een leuke, zelfstandige en veelzijdige functie!

Wekelijks stem je met de Strategy Director Marco-Paul af welke potentiële klanten op welke manier een follow-up krijgen. Je vindt het zelf erg leuk om hands-on, zowel koud als warm contact op te nemen met bestaande en potentiële klanten en hebt veel ideeën hoe we dit succesvoller kunnen doen. Daarnaast breng je markten in kaart, en help je bij het bedenken, organiseren en uitvoeren van passende marketing activiteiten. Marketing is echt jouw ding.

Je helpt mee aan het realiseren van onze digital exposure en om ons en al die opmerkelijke projecten de zichtbaarheid te geven die ze verdienen. Kanalen genoeg volgens jouw handboek: website, digitale kanalen, social media, nieuwsbrieven, awards, magazines, aanwezigheid belangrijke events/congressen en meer. Alles om CapeRock steviger op de kaart te zetten en om zo ons bereik en onze zichtbaarheid te verhogen.

Je doet voorstellen voor marketing en sales en maakt samen met de Strategy Director Marco-Paul een marketing en sales jaarplan met bijbehorende aanpak.

Over ons.

Wij zijn een in Amsterdam gevestigde design studio en wij werken met een team van 20 leuke en super goede strategen, creatieven en designers (motion, digital, music) die merken helpen hun ambitie te visualiseren. Onze klanten zijn internationale merken met een focus op de media & entertainment wereld, zoals in Nederland: Storytel, Veronica, Ziggo, Avrotros, Foot Locker, Viacom/ Spike, Topsport Amsterdam.

Mensen werken graag bij ons, omdat ze willen werken aan grote en complexe branding en design projecten voor internationale klanten, die veel creativiteit in de oplossingen vragen. En ook, omdat ze veel vrijheid krijgen en ze aan vele opmerkelijke projecten werken.

Je bent de ideale kandidaat omdat:

 • Je al 2 tot 4 jaar relevante werkervaring hebt in Marketing & Sales bij voorkeur aan bureau zijde.
 • De mensen om je heen jou omschrijven als ondernemend, enthousiast en vindingrijk.
 • Je een kick krijgt als je hebt laten zien dat jouw ideeën succesvol zijn.
 • Je een doener bent, iemand die de handen uit de mouwen steekt.
 • Je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt en niet bang bent om mensen koud en warm te benaderen.
 • Je HBO werk- en denkniveau hebt.

Jij wilt bij ons werken omdat:

 • Je nog lang niet bent uitgegroeid en onderdeel wilt zijn van een groeiend bedrijf als CapeRock.
 • Je een goed salaris krijgt, in een inspirerende omgeving wilt werken en bij een team wilt horen waar veel sociale en inspirerende activiteiten worden georganiseerd.
 • De dynamiek van de media & entertainment wereld je sterk aanspreekt.

           Wat wij bieden:

 • Voor deze functie bieden we je een fulltime bruto maandsalaris van 2.500 euro (40 upw).
 • Reiskosten worden vergoed binnen een aanzienlijke woon-werk afstand.
 • Samen met je collega’s werk je in een open, grote en lichte ruimte op een fantastische locatie aan het water in hartje Amsterdam.